Baleset

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon

Egy Budapestre tartó személyvonat Pestszentimre állomás közelében gázolt el egy embert egy vasúti átjáróban.

2017.01.16 08:27MTI

Gázolás miatt akár egy órás késésekre is készülni kell a Budapest-Lajosmizse szakaszon - közölte a Mávinform hétfő reggel az MTI-vel.

A közlemény szerint hétfő reggel egy Budapestre tartó személyvonat Pestszentimre állomás közelében gázolt el egy embert egy vasúti átjáróban. A baleset idején a fény- és félsorompó üzemszerűen működött - írták.

A helyszínelés idejére a vágányt lezárták, a vonatok csak Gyál és Lajosmizse viszonylatában közlekednek. Budapest-Lajosmizse szakaszon utazóknak 50-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Kitértek arra is, hogy Kőbánya-Kispest és Gyál vasútállomás között a BKK menetrend szerinti, 54, 55, 89Express, 94Express, 184, 254Express, 266, 284Express és 294Express jelű járatain a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat elfogadják utazásra, illetve a fel nem használt vasúti menetjegyek visszatéríthetőek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.