Hideg idő

Heten haltak meg a közutakon a hétvégén

Hét balesetben heten haltak meg a hétvégén az ország közútjain.

2017.01.16 07:58MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az elmúlt 72 órában a rendőrök 117 sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A halálos kimenetelű baleseteken felül 32 súlyos, 78 pedig könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök 440 embert állítottak elő, köztük csaknem 200 embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja, további 23 embert ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 456 esetben hajtottak végre, ezen belül a hideg időjárás miatt közterületen 37, magánterületen 3 esetben intézkedtek a rendőrök - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.