Korábban baleset történt

Ismét zavartalanul lehet a közlekedni a 4-es úton Hajdúszoboszlónál

Szombat hajnalban két kamion frontálisan ütközött és az egyik sofőr meghalt.

2017.01.14 14:36MTI

Ismét zavartalan a közlekedés a 4-es úton Hajdúszoboszló és Kaba között, ahol szombat hajnalban két kamion frontálisan ütközött és az egyik sofőr meghalt - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Az eddigi adatok szerint a Kaba irányába haladó kamion ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol összeütközött egy szembejövő kamionnal, amelynek a sofőrje a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom zavartalanul halad az érintett útszakaszon - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.