Baleset

Busszal ütközött egy autó Polgárdinál

A gépkocsiban utazók közül egy ember megsérült.

2017.01.13 16:04MTI

Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó pénteken Polgárdi közelében, a Kislángra vezető úton, a gépkocsiban utazók közül egy ember megsérült - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a személyautóba egy ember beszorult, őt a polgárdi önkormányzati tűzoltók szabadították ki a roncsból. A mentők tájékoztatása szerint sérülése súlyos, a másik utas nem sérült meg - tette hozzá.

Az autóbuszon mintegy ötvenen utaztak, az első információk szerint senki sem sérült meg közülük. A busz az oldalára, az ajtókra dőlve állt meg, az utasokat a jármű tetején lévő vészkijáratokon keresztül mentették ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.