Kisteherrel ütközött egy személyautó

Halálos baleset történt Szigetvár és Dencsháza között

A Szigetvár felől érkező személyautó - eddig ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba és szemből nekiütközött egy kisteherautónak Dencsháza előtt.

2017.01.13 12:48MTI

Meghalt egy ember péntek délben Szigetvár és Dencsháza között, ahol egy személyautó összeütközött egy kisteherautóval - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közleményben azt írták: a Szigetvár felől érkező személyautó - eddig ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba és szemből nekiütközött egy kisteherautónak Dencsháza előtt.

A balesetben a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, utasának kimentése folyamatban van - tették hozzá. A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a kisteherautóban ülők könnyű sérüléseket szenvedtek.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség teljesen lezárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.