Közlekedés

Balesetek az M1-esen, teljes útzár Budapest felé

Kamionok ütköztek egymásnak az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán három, egymáshoz közeli helyszínen Mosonmagyaróvár térségében, az érintett szakaszon áll a forgalom.

2017.01.12 12:04MTI

A harmadik helyszínen, ahol három teherautó csúszott egymásba, egy sérült beszorult a roncsba, őt még a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték a járműből.

Az érintett pályaszakaszon áll a főváros felé vezető forgalom, a balesetet szenvedett járművek mindhárom forgalmi sávot eltorlaszolják - írták a katasztrófavédelem honlapján.

A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy a balesetek a 152-es és a 155-ös kilométerszelvény között történtek, Mosonmagyaróvár térségében.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Ausztria felől érkezőket a 160-as kilométerszelvénynél leterelik az autópályáról az 1-es főútra, a közlekedők a mecséri elágazónál hajthatnak vissza az M1-esre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.