Tragédia

A Sajóból emelték ki a vasárnap délután eltűnt kislány holttestét

A folyó jege alatt találták meg annak a kislánynak a holttestét, aki vasárnap délután tűnt el Sajószentpéterről. A gyereket már nem tudták újraéleszteni.

2017.01.08 20:26ma.hu
Fotó: MTI

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap délután eltűnt egy hétéves kislány Sajószentpéterről. A gyerek barátaival játszott, mielőtt nyoma veszett volna.

A katasztrófavédelem este közölte: a kislányt a Sajó mindkét partján keresték a tűzoltók sötétedés után, és végül meg is találták a holttestét a befagyott folyó jege alatt. A jeget feltörték, és a gyerek testét kiemelték a vízből. A helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.

(Képünk illusztráció.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.