Terror

Ünnepek: erősebb rendőri jelenlét lesz szilveszterkor

Készen állnak arra is, hogy további erőket alkalmazzanak, és megvédjék a magyar állampolgárokat.

2016.12.31 11:37MTI

Minden nagy rendezvénynél az átlagosnál nagyobb rendőri jelenlét lesz az országban szilveszterkor azzal együtt is, hogy a hatóságoknak nincs információjuk Magyarországot konkrétan érintő terrorfenyegetettségről - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Bakondi György hozzátette: ha információik szerint "ebben valami változna", készen állnak arra, hogy további erőket alkalmazzanak, és megvédjék a magyar állampolgárokat.

Arra a kérdésre, hogy az országban a tereken, utcákon ünneplők mire készüljenek szilveszterkor, közölte: látható védelem is lesz, emellett a térfigyelő rendszerek is működnek és "pont elegen", a szükséges létszámban lesznek jelen civil ruhás egységek is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.