Baleset

Eloltották a tüzet a Karolina úton, egy eszméletlen embert találtak a lakásban

A négyemeletes lakóépület egyik negyedik emeleti lakásában hétfő hajnalban keletkezett a tűz, a lakás teljes terjedelmében égett.

2016.12.19 07:24MTI

Eloltották a XI. kerületi, Karolina úti négyemeletes épületben keletkezett tüzet, a kigyulladt lakásban egy eszméletlen embert találtak a tűzoltók - közölte a katasztrófavédelem internetes oldalán hétfő hajnalban.

A négyemeletes lakóépület egyik negyedik emeleti lakásában hétfő hajnalban keletkezett a tűz, a lakás teljes terjedelmében égett. A tűz oltása idejére a tűzoltók az épületből öt embert menekítettek ki, hozzájuk melegedőbusz érkezett a helyszínre.

A tűzoltók nem sokkal reggel 5 óra előtt eloltották a tüzet és megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A lakásban, ahol a tűz keletkezett, egy eszméletlen embert találtak, jelenleg őt a mentők vizsgálják - közölte a katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.