Baleset

Mind a két sofőr meghalt a 8-as főúti balesetben

Frontálisan ütköztek Székesfehérvárnál.

2016.12.10 17:36MTI
MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Elhunyt annak a két autónak a sofőrje, amely a 7-es és 8-as főutat összekötő, Székesfehérvárt elkerülő úton ütközött össze szombat kora délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közlemény szerint az elkerülő út Szabadbattyán felé vezető oldalán teljes útlezárás volt érvényben, míg a Csór felé vezető oldalon félpályás forgalomkorlátozás volt.

Sipos Mónika rendőrségi szóvivő az MTI-nek elmondta, hogy a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt. Hozzátette: a két autó frontálisan ütközött, miután az egyik átszakította a két oldalt elválasztó szalagkorlátot.

MTI Fotó: Bodnár Boglárka


MTI Fotó: Bodnár Boglárka


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.