Verekedés

Fiatalok verték össze egymást a nyugati aluljáróban (videó)

Az egyik sértett súlyos, a másik könnyebb sérüléseket szenvedett.

2016.12.09 17:24ma.hu
Fotó: Thinkstock Photos

A rendőrség nagy erőkkel keresi annak a négy fős, fiatalokból álló társaságnak a tagjait, akik tegnap este egy VI. kerületi plázában belekötöttek három másik fiatalba. A szóváltás dulakodásig fajult, de az egyik biztonsági őr észrevette, hogy mi történik és kiküldte őket a plázából.

A kötekedők követték kiszemelt áldozataikat a Nyugati aluljáróba, ahol nekik támadtak. A verekedésnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje van. A rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást az egyelőre ismeretlen tettesek ellen. A támadókat egy közeli videókamera is rögzítette.



A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki felismeri a felvételen szereplő személyeket, személyazonosságukkal vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.