Bűnügy

Előzetesben a győri gyilkosság gyanúsítottja - videó

A 47 éves férfi az életkörülményei és a bűncselekmény súlya miatt került előzetes letartóztatásba.

2016.12.09 12:35MTI

Jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság pénteken azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint kedden megölt egy idős embert a városban - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Máté Kinga elmondta, hogy a 47 éves férfi az életkörülményei és a bűncselekmény súlya miatt került előzetes letartóztatásba.

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta, hogy a gyilkossággal gyanúsított S. László hívta ki a mentőket kedden késő este a hetvenéves férfihoz. Az esetről a mentők értesítették a rendőröket. Az igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint a férfi halálát fizikai bántalmazás okozta. S. László vallomása ellentmondásos volt, később beismerte tettét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.