Baleset

Döbbenetes: tizenhét métert repült a Nyíregyházán elgázolt lány (videó)

A fiatal lányt egy zebrán ütötte el egy furgon. A balesetet végig rögzítette egy biztonsági kamera.

2016.12.07 21:55próba
Fotó: MTI

Tizenhét métert repült az a fiatal lány, akit a nyíregyházi Sóstói út és Etel köz sarkán ütött el egy furgon - írja a Blikk. A balesetet végig rögzítette egy biztonsági kamera. Az autó 88 éves sofőrje szinte nem is fékezett. Az elgázolt lány sokkos állapotba került, így miután magához tért, nem a sérüléseivel foglalkozott, hanem elveszett csizmáját kezdte keresni.

A fél pár csizma az ütközés erejétől a levegőbe repült és egy közeli fa ágai között kötött ki - 10-12 méter magasan. A sérült számára olya fontos lábbelit végül a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület munkatársai szedték le a fáról.

A sérült lányt megfigyelésre a közeli kórházba szállították.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.