Horror

Brutális módon végzett osztálytársával a 16 éves fiú

Az áldozat megcsonkított holttestére csak hetekkel az eltűnése után bukkantak rá.

2016.12.05 19:54ma.hu
Fotó: Flickr

Kegyetlen módon gyilkolta meg egyik osztálytársát egy 16 éves amerikai fiú - írja a Mirror. Lee Manuel Viloria-Paulino megcsonkított, fej és karok nélküli holttestére csak hetekkel az eltűnése után találtak rá egy folyó partján, a Massachusetts állambeli Lawrence-ben.

A bűncselekménnyel a szintén 16 éves Matthew Borgest gyanúsítják, akit le is tartóztatott a helyi rendőrség. A brit lap úgy tudja, november 18-án egy biztonsági kamera rögzítette, ahogy a két fiú négy férfi társaságában kilép Viloria-Paulino házából, majd később azt is, hogy csak Borges és a négy férfi tér vissza.

A helyi hatóságok beszámolója szerint a holttesten annyi súlyos sérülés volt, hogy a halottvizsgálat 11 órát vett igénybe.

Azt egyelőre nem közölték, mi volt a gyilkosság indítéka, de a rendőrség szerint elegendő bizonyítékuk van a vádemelésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.