Illegális bevándorlás

Tehervonatok ütközőjén és alvázán lógott 71 migráns

71 illegális migránst fogtak el Kelebiánál, akik belépő tehervonatok ütközőjén megkapaszkodva és az alvázon megbújva akartak illegálisan bejutni Magyarország területére.

2016.12.04 22:08ma.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság határrendészei a Kelebia Vasúti Határátkelőhelyen 2016. december 4-én 0 óra 5 perc és 19 óra 40 perc közötti időben három - Szerbia felől Magyarországra belépő - tehervonat ellenőrzése során összesen 71 illegális migránst találtak.

A magukat szír, palesztin, iraki, líbiai, algír, illetve afgán állampolgárnak valló férfiak a szerelvények ütközőjén megkapaszkodva és az alvázon megbújva akartak jogellenesen az országba jutni. Egyikük sem rendelkezett Magyarország területére való belépésre vagy tartózkodásra feljogosító érvényes útiokmányokkal.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.