Baleset

Tíz autó ütközött két balesetben az M1-esen

Hárman sérültek meg, miután egymás közelében két baleset is történt az M1-es autópályán Budaörsnél.

2016.12.03 16:22Havariapress
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Két közúti közlekedési baleset is történt egymástól pár száz méterre szombaton késő délelőtt, negyed tizenkettő körül, az M1-es autópályán, Budaörs közigazgatási területén. Először - eddig tisztázatlan körülmények között - négy gépjármű rohant egymásba, majd pár száz méterrel arrébb hat gépjármű ütközött össze. A balesetek következtében hárman sérültek meg, sérüléseik pontos mértékéről ezidáig nem érkezett biztos információ. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a Budapestről kivezető oldalon rendőri irányítás mellett, a leállósávban haladt a forgalom.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.