Baleset

Két autó és egy turistabusz ütközött Győrben

A turistabuszon 46-an utaztak, pontos információ egyelőre nincs a sérültek számáról.

2016.12.03 12:03MTI
MTI Fotó

Turistabusszal ütközött egy taxi és egy személyautó Győr belvárosában szombat reggel, a buszon utazó egyik utaskísérő és a taxi vezetője beszorult a járműbe, őket a tűzoltók vágták ki, mindketten súlyosan megsérültek - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a turistabuszon 46-an utaztak, pontos információ egyelőre nincs a sérültek számáról.

A személyautóban ketten utaztak, ők nem sérültek meg. A taxi nem szállított utast.

Hozzátette: az Aradi vértanúk útja és a Szent István út kereszteződésében történt balesetben a busz kidöntött egy kandelábert. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

A helyettes szóvivő elmondta azt is, hogy az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ küldött egy buszt a baleset helyszínére, amelyre a turistabuszon utazók szállhattak fel melegedni.

MTI Fotó: Krizsán Csaba


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.