Baleset

Egymás után két baleset történt ugyanott Pécsett

Egymás után két baleset történt a késő esti órákban majdnem ugyanazon a helyen Pécsett, az egyik karambolban hárman is megsérültek, a másik ütközésnek nem voltak sérültjei.

2016.12.02 07:59Havariapress

A baranyai megyeszékhelyen csütörtökön késő éjszaka két baleset is történt a déli városrészben, a Megyeri úton. Először, nyolc óra körül két gépkocsi ütközött egymásnak, majd az egyik jármű az árokba csapódott és a tetejére borult. A karambolban hárman sérültek meg az első információk szerint, a műszaki mentést a pécsi hivatásos tűzoltók egy egysége végezte. Nem sokkal később két újabb személyautó ütközött egymásnak, közel ahhoz a helyhez, ahol az előző baleset történt. Ez utóbbi ütközésben senki sem sérült meg, de az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok. A balesetek okát és körülményeit még vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.