A kórházban vesztette életét

Meghalt a nyúli vonatbalesetben megsérült tolatásvezető

A férfi - aki a mozdonyban utazott - súlyos hasi és lágyéksérüléseket szenvedett.

2016.11.29 11:05MTI

A kórházban hétfő éjszaka meghalt a nyúli vasúti balesetben megsérült tolatásvezető - tájékoztatta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója kedd délelőtt az MTI-t.

Oláh Attila elmondta, hogy a férfi - aki a mozdonyban utazott - súlyos hasi és lágyéksérüléseket szenvedett.

Nyúlon hétfő délelőtt egy andráskereszttel és stoptáblával ellátott vasúti átjáróban gabonát szállító kamion és tehervonat ütközött össze.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese korábban azt közölte, hogy a vasúttársaság úgy tudja, a kamion megállás nélkül a vonat elé hajtott, a mozdony a teherautó közepének ütközött. Mindkét jármű jelentősen megrongálódott. A Győr-Veszprém vonalon mintegy kétszáz méteren a vasúti pályát is helyre kellett állítani.

Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta, hogy a teherautósofőr és a mozdonyvezető is a saját lábán szállt ki járművéből.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.