Baleset

Tehervonat és teherautó ütközött Nyúlon

A baleset egy andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban történt. A mozdony két tengelye kisiklott.

2016.11.28 10:19MTI

Tehervonat és teherautó ütközött hétfő délelőtt Nyúlon, egy vasúti átjáróban, a balesetben az egyik mozdonyvezető megsérült - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a teherautó vezetője és a mozdony másik vezetője ki tudtak szállni a járművekből, de a sérült mozdonyvezetőt a tűzoltók vágták ki.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a baleset egy andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban történt. A mozdony két tengelye kisiklott.

Hozzátette: Győrszabadhegy és Pannonhalma között pótló buszok szállítják az utasokat a helyszínelés idején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.