Eszébe sem jutott, hogy feladja magát

Sokkoló: Megölt barátnője holtteste mellett tévézett a lelketlen gyilkos

A brit férfi négy év börtönnel megúszta vérfagyasztó tettét.

2016.11.25 20:35ma.hu
Fotó: Brandon Anderson/Flickr

Kegyetlen gyilkosságot követett el a 43 éves William Marshall: a brit férfi az angliai Fife-ban lévő otthonában ölte meg barátnőjét, a 45 éves Jennifer Edwardst. Mint kiderült, eszébe sem jutott, hogy feladja magát - inkább elment a bankba, és az utolsó pennyig felvette az áldozata bankszámláján lévő pénzt.

Néhány nappal később aztán felhívta a rendőrséget, és bejelentette, hogy holtan találta a nőt. Vesztére, az egyik szomszéd kiszúrta, hogy Marshall a nő lakásában nézi a tévét - végül ez buktatta le. No meg az, hogy a boncolás során bebizonyosodott, hogy Edwards már két napja halott volt, amikor Marshall riadóztatta a rendőröket. Halálát súlyos fejsérülés és vérveszteség okozta.

Marshallt emberöléssel vádolták meg. A férfi bűnösnek vallotta magát, mégis négy éves börtönbüntetéssel megúszta a hidegvérű gyilkosságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.