Súlyosan megsérült a balesetben

Lezuhant egy munkás egy XIII. kerületi építkezésen

A 30 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

2016.11.11 12:14MTI

Lezuhant a harmadik emelet magasságából és súlyosan megsérült egy munkás péntek reggel a XIII. kerületben, az Üteg utcában egy építkezésen - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: miközben az építkezésen daruval emeltek át egy vasbetonköteget, az egyik sodronykötél elszakadt. Ettől a köteg megbillent, félig lezuhant, és felborította azt az állványt, amelyen, a harmadik emelet magasságában a munkás állt.

A vasbetonköteget a katasztrófavédelem darujának segítségével igyekeznek biztonságosan leereszteni a földre - tette hozzá.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 30 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Az állapota stabil, de csonttörések mellett felmerült a gerincsérülés gyanúja is - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.