Közúti baleset

Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M0-son a Megyeri híd felé Dunakeszinél

Két személyautó ütközött egy kisteherautóval csütörtök reggel az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es lehajtó után, a térségben több kilométer hosszan araszol a forgalom.

2016.11.10 08:52MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az autóút 72-es kilométerénél történt karambol során az egyik autó felborult és a tetején állt meg, a fővárosi tűzoltók már dolgoznak műszaki mentésen. A helyszínről két gyereket megfigyelésre kórházba vittek - tette hozzá.

Az Útinform tájékoztatása szerint a sávokat nagyrészt már szabaddá tették, de a baleset miatt Dunakeszi térségében még mindig 4-5 kilométeres torlódásra kell számítani; aki teheti, kerüljön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.