Rimaszombat

Megszökött, de elfogták a foglyot

Magyarországra szökött Szlovákiából, a rimaszombati büntetésvégre-hajtási intézetből egy rab kedden, a rendőrség nagy erőkkel kereste.

2016.11.08 20:53ma.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást I. Horváth 21 éves szlovák állampolgárral szemben. A férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016. november 8-án a déli órákban megszökött egy rimaszombati büntetés-végrehajtási intézetből és Bánrévén keresztül Magyarországra menekült. A keresett személyt 2016. november 8-án 17:35 perckor Ózdon összehangolt akció során a rendőrök elfogták. Az Ózdi Rendőrkapitányság értesítette a társszerveket az elfogásról.

Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének korábbi tájékoztatása szerint a 21 éves Igor Horváth nevű férfi Bánrévénél lépte át a határt. Az MTI pozsonyi tudósítója ugyanakkor úgy értesült, hogy a férfi halálos közlekedési balesetet okozott, ezért harminc hónapra zárták be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.