Megszólalt az apa

A megölt ceglédi kisgyermek édesapja szerint élettársa jó anya

Tíz éve éltek együtt, de nem tudja, mi történt a nővel.

2016.11.02 08:09ma.hu
Screenshot

Megszólalt annak a ceglédi asszonynak a férje, aki kedden beismerte egy év körüli kisfia megölését. Az édesapa nem volt otthon, dolgozni indult, útközben érte a tragédia híre.

A feleségem sosem bántotta a gyerekeket, szerintem véletlen tragédia lehetett. Nagyon jó anya, ismerem, tíz éve vagyok vele. Valami nagyon felgyülemlett benne talán – de nem tudom, mi történt – nyilatkozta az M1-nek az agyonvert kisfiú apja.

Elmondta azt is: a felesége hét hónapos terhes és nagyon rosszul éli meg a történteket. „Annyi kihallgatás, annyi kérdés… De majd biztosan tisztázza magát” – tette hozzá.

A ceglédieket megdöbbentette a tragédia, de nem nyilatkoznak a történtekről. Annyit lehet tudni, hogy a család egy éve költözött az egyébként rendezett környékre, de zárkózott életet éltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.