BKK

Lezárják a Lánchidat, a Clark Ádám teret és a Széchenyi teret

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület hídsétája miatti lezárás várhatóan szombaton 16 órától 18.30 óráig tart.

2016.10.28 19:25MTI

Rendezvény miatt lezárják a Lánchidat, a Széchenyi István teret és a Clark Ádám teret szombat délután két és fél órára, két busz ezért módosított útvonalon jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Mint írták, az Egészség Hídja Összefogás Egyesület hídsétája miatti lezárás várhatóan 16 órától 18.30 óráig tart.

A lezárások miatt a 16-os busz a Széll Kálmán téri végállomástól a budai Váron át a Batthyány térig jár, nem érinti a Széchenyi István tér, a József nádor tér, a Deák Ferenc tér és a Hild tér megállókat.

A 105-ös busz a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik, a járatok a Gyöngyösi utca felé nem érintik a Clark Ádám tér és a Széchenyi István tér, az Apor Vilmos tér felé pedig a Hild tér és a Széchenyi István tér megállót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.