Rendőrség

Most már a TEK-et küldték: fegyvereket és lőszereket foglaltak le Nógrád megyében

Összesen 14 puskát, 4 maroklőfegyvert és 1768 különböző kaliberű lőszert foglaltak le. Képek az arzenálról.

2016.10.27 13:36MTI
Képek: police.hu

Elfogtak két ceredi férfit a rendőrök csütörtökön, az apánál és fiánál engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket találtak - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a salgótarjáni rendőrkapitányság munkatársainak felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a két ceredi férfit.

A szóvivő hozzátette, a rendőrök az 54 éves és a 28 éves férfi ceredi lakóhelyén, valamint a tartózkodási helyükön, így összesen négy ingatlanban tartottak házkutatást.

A családi házak szobáiból, valamint a pincéből összesen 14 puskát, 4 maroklőfegyvert és 1768 különböző kaliberű lőszert foglaltak le. T. Gyula és fia, T. Péter a fegyvereket és a lőszereket engedély nélkül tartották maguknál.

A két férfit őrizetbe vették, ellenük lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett miatt indítottak eljárást.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.