Bőnyi rendőrgyilkosság

Gyászszalagot tesznek a rendőrségi járművekre - így tisztelegnek a fejbe lőtt rendőr előtt

Szerda reggel gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést Bőnyben egy idős férfi, és megölte Pálvölgyi Péter őrnagyot.

2016.10.26 19:37MTI

A rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg a rendőrség a Bőnyben 46 évesen lelőtt munkatársa, Pálvölgyi Péter helytállása előtt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerda délután.

Azt írták, hogy megrendülve és együttérzéssel osztoznak a szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

Szerda reggel gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést Bőnyben egy idős férfi, és megölte Pálvölgyi Péter őrnagyot, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozóját. A meggyilkolt férfit, aki huszonöt éve szolgált a rendőrség kötelékében, Pintér Sándor belügyminiszter hősi halottá nyilvánította és alezredessé léptette elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.