Gyilkosság

Lehet hogy meghalt a bőnyi lövöldöző is?

Az érte küldött mentőhelikopter végül üresen érkezett meg a kórházhoz, ettől függetlenül már jól van, még szerdán előzetesbe került.

2016.10.26 11:39ma.hu
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Lövöldözés történt Bőnyben (FRISS részletek ITT), egy rendőr meghalt. Az elkövetőt elfogták, állítólag hátba, de az is lehet, hogy hasba lőtték. A győri kórházba szállították, ahol már előkészültek a műtétre, mindazonáltal a mentőhelikopter üresen érkezett meg a kórházi leszállópályára.

Az elkövető, Gy. I. és családja is a hírek szerint neonáci eszméket vallott. Ezt erősíti meg a Kisalföld is, amely szerint a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) tevékenységének köze van a TEK-akcióhoz. A lap úgy tudja, hogy a rendőrök házkutatásra mentek az idős férfihoz, mert illegálisan tartott fegyvereket kerestek nála. A férfi még azelőtt rálőtt a rendőrökre, hogy azok beléptek volna a házba.

A Blikk információja szerint a 76 éves bácsi bezárkózott a házba és túsztárgyaló próbált vele beszélni. Fél tizenegy előtt érkezett a hír, hogy az elkövetőt tűzharcban ártalmatlanították.

Lapértesülések szerint a fejen lőtt rendőr belehalt sérüléseibe. Egy másik rendőr is megsérült, őt vitték mellkasi sérüléssel kórházba.

A helyszínen vannak a Terrorelhárítási Központ kommandósai is. A bevezető utakat lezárták.

A helyiek szerint a 76 éves férfi elveszítette a fiát és azóta teljesen bezárkózva él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.