Terror

Lövöldözés Bőnyben, nagy a készültség

A lövöldözésben egy rendőr meghalt. A nyomozás jelenleg is folyik.

2016.10.26 11:12MTI

A legfrissebb részletek itt >>>

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Halálos lövöldözés volt szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben, a lövöldözésben egy rendőr meghalt.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója, Oláh Attila arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy a 76 éves elkövetőt kórházba vitték, most műtik.

Az MTI tudósítója reggel a helyszínen azt látta, hogy több tucat rendőr és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai körbe vettek egy családi házat. A rendőrök közül többen golyóálló mellényt viseltek, és mesterlövészek is készültségben voltak.

A helyszínen tartózkodott a megyei rendőrfőkapitány is.

Szándékosan lőtték fejbe a rendőrt Bőnyben

Szerda reggel az idős férfi tüzet nyitott a két rendőrre, az egyik fejlövés következtében meghalt, a másikat mellkasi sérülésekkel a győri kórházba szállították mentőhelikopterrel. Feltehetően hason vagy hátba lőtték. Ellentmondásosak a hírek ezzel kapcsolatban, ugyanis a mentőhelikopter üresen érkezett meg a kórházhoz.

Az M1 tudósítója úgy, hogy a combsérüléses tettest szállító mentőautó rendőri felvezetéssel indult el Bőnyből a győri kórházba. A feltételezett elkövető 76 éves, évekkel ezelőtt elvesztette az egyik gyermekét, azóta komoly problémái vannak. A reggeli órákban összeveszett a feleségével, ehhez hívták ki a rendőröket. Mivel a hatóság tisztában volt azzal, hogy az idős férfi fegyverrel rendelkezik, a TEK is a helyszínre érkezett. A településen lezárták az összes bevezetőutat.

Neonáci fővezér a bőnyi rendőrgyilkos?

szabadriport.com

Elképzelhető, hogy az 1990-es évek eleji hungarista mozgalmak egyik főszervezője végezte ki az egyik rendőrt szerda reggel Bőnyben. Részletek itt >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.