Ketten megsérültek a balesetben

Hármas karambol a Ferihegyi gyorsforgalmin

Ketten sérültek meg, amikor három autó ütközött össze a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, a helyszínen teljes útzár van érvényben.

2016.10.23 08:33Havariapress

Összeütközött három személyautó vasárnap reggel Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Csévéző utcai felüljáró közelében.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó berendezés segítségével megkezdték az egyik autóba beszorult sérült kiszabadítását.

Az elsődleges információk szerint az eset során két ember sérült meg, őket a mentők kórházba szállítják. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.