Baleset

Elsodort egy nőt a villamos Budapesten, nem élte túl

Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken. A katasztrófavédelem szerint a nő meghalt.

2016.10.21 16:53MTI

A katasztrófavédelem honlapjára feltett közleményben azt írták, hogy szakembereik kezdték meg a sérült újraélesztését, majd a mentők átvették a beavatkozást, de nem sikerült megmenteni az életét.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közösségi oldalán az olvasható, hogy helyszínelnek az István úton az Árpád út előtt. A 12-es és a 14-es villamosok helyett pótlóbuszok járnak Rákospalota-Újpest vasútállomás és az angyalföldi kocsiszín között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.