Rendőrség

BRFK: átadták az osztrák hatóságok a kőbányai gyilkost

A férfi beismerő vallomást tett. A hatóságok csütörtökön döntenek a férfi előzetes letartóztatásáról.

2016.10.19 19:09MTI

Az osztrák hatóságok átadták a magyaroknak azt a férfit, akit a szeptemberi kőbányai gyilkossággal gyanúsítanak - közölte a rendőrség szerdán honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a 44 éves balatonfűzfői K. László szeptemberben X. kerületi, Harmat utcai lakásában ölt meg egy 32 éves nőt. Az országos és európai elfogatóparancs alapján körözött férfi szeptember 22-én délután feladta magát az osztrák hatóságoknál.

K. Lászlót kedden a Hegyeshalom-Nickelsdorf határátkelőhelyen az osztrák hatóságok átadták a BRFK munkatársainak. A férfit, akivel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást, őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az RTL Klub híradójának nyilatkozva Gál Sándor, a BRFK osztályvezetője azt mondta: a férfi beismerő vallomást tett. A hatóságok csütörtökön döntenek a férfi előzetes letartóztatásáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.