Baleset

Kigyulladt egy szerszámtároló Győrben

Kigyulladt egy szerszámtároló Győrben, a lángokat egy vízsugárral oltották el a megyeszékhely hivatásos tűzoltói.

2016.10.19 05:22Havariapress

A kisalföldi megyeszékhelyről kedden késő este értesítették a tűzoltókat arról, hogy kigyulladt egy szerszámtároló a város északnyugati részén. A Szivárvány utcai címre kivonuló helyi hivatásos tűzoltók megállapították, hogy egy körülbelül tizenöt négyzetméter alapterületű melléképület kapott lángra, eddig tisztázatlan okokból. A beavatkozó egységek egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.