Kétszáz beteget egy szomszédos szárnyba vittek

Tűz miatt kiürítették a győri kórház két szintjét

A sürgősségi betegellátó folyósólyán észlelték először a füstöt, amely az álmennyezetből áradt.

2016.10.18 14:08MTI

Kigyulladtak a villanyvezetékek a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház B épületében kedd kora délután, mintegy kétszáz beteget két szintről egy szomszédos szárnyba vittek, a tüzet eloltották, senki sem sérült meg - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője kedd délután az MTI-t.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a sürgősségi betegellátó folyósólyán észlelték először a füstöt, amely az álmennyezetből áradt. A tűz a kötöző közelében lévő villanyóra szekrénytől indult.

A győri, pannonhalmi, csornai, lébényi és bőnyi tűzoltók jelenleg ventillátorokkal szellőztetik át az épület két szintjét, közben vizsgálják, vannak-e még gócpontok.

A helyettes szóvivő hozzátette: az utómunkálatokat követően a betegeket visszaviszik az épületbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.