Baleset

Leszakadt egy forgalmas szolnoki posta álmennyezete

A reggeli műszakban dolgozók munkába érkezve szembesültek a helyzettel.

2016.10.18 13:10MTI

Apáti-Tóth Kata, a társaság szóvivője az MTI-nek kedden megerősítette, hogy a szolnoki 1-es posta műszaki okok miatt tart zárva és az épületben történtek miatt senki sem sérült meg.

Tájékoztatása szerint az okok vizsgálata folyamatban van, a helyreállítást megkezdték. További információk birtokában tájékoztatják majd az ügyfeleket az újranyitás időpontjáról - közölte.

S. Tóth Anikó a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-nek korábban elmondta: az esetről hétfő este háromnegyed 11 után érkezett jelzés a szolnoki katasztrófavédelem ügyeletére. A helyszínre érkező tűzoltók a leszakadt álmennyezeten túl tűzre vagy elektromos meghibásodásra utaló nyomot nem találtak - tette hozzá.

A postán szünetel az ügyfélfogadás, az embereket más postákra irányítják. Az intézmény bejáratán kézzel írt papíron tájékoztatnak minderről. Az ablakon át látható, hogy több négyzetméter felületű álmennyezet szakadt le.

A reggeli műszakban dolgozók munkába érkezve szembesültek a helyzettel, a délutánosokat pedig reggel értesítették, hogy nem kell bemenniük dolgozni - írta a szoljon.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.