Baleset

Tömegkarambolok napja: 9, majd 7 autó csúszott össze

Délután kilenc, kora este 7 autó ütközött össze a sztrádán. Az újabb baleset is a Miskolc felé vezető oldalon történt, az 54-es kilométernél. Sérültek is vannak.

2016.09.30 19:29MTI

Ráfutásos balesetet szenvedett hét autó péntek délután az M3-as autópálya 51-es kilométerénél, a Miskolc felé vezető oldalon.

A balesethez az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

A munkálatok idejére a sztráda Miskolc felé vezető oldalának érintett szakaszán a belső sávot lezárták.

A balesetben két ember megsérült, őket a mentők ellátják.

Néhány órával korábban szintén az M3-ason történt tömeges ütközés: kilenc jármű ment egymásnak a 74-es kilométernél, de ott nem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.