Detonáció

Teréz körúti robbantás: magyarul kért elnézést a tettes

Precízen átöltözött a tettes, viszont a nagy sietségben elkövetett egy hibát...

2016.09.29 09:50ma.hu
Fotó: police.hu

Pontos terv szerint cselekedett a Teréz körúti robbantó: a detonációt követően levette fehér kalapját, és felhúzta kapucniját - írja a Bors. A bulvárlap szerint ezután lecserélte sportcipőjét is.

Ezt követően a Blaha Lujza tér felé indult el, és útközben nekiment az egyik szórakozóhely kijárata előtt egy biztonsági őrnek, akitől elnézést kért.

A Központi Nyomozó Főügyészség sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést.

A bulvárlap egyébként úgy tudja: eddig közel 200 bejelentés érkezett a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Tegnapi hír, miszerint a robbantásban életveszélyesen megsérült rendőrnő elhagyta az intenzív osztályt, de még nincs kihallgatható állapotban.

A Bors úgy tudja: mindkét járőrt igen komoly rendőri biztosítás mellett őrzik a Honvédkórházban.

A belügy egyébként létrehozott egy weboldalt, ahová kép-, hang- vagy videóanyagot tölthetnek fel azok, akiknek rendelkezésére áll ilyen a Teréz körúti robbantásról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.