Detonáció

Teréz körúti robbantás: interneten is be lehet küldeni felvételeket a rendőrségnek

Kérik a szemtanúk jelentkezését és a budapesti kamerák felvételeinek megőrzését.

2016.09.28 15:44MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Internetes úton is be lehet küldeni felvételeket a szombati Teréz körúti robbantásról a rendőrségnek, amely az állampolgárok segítségét kéri.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerdán közzétett közleményében azt írta, hogy mobiltelefonnal, fényképezőgéppel vagy kamerával készült fájlokat is várnak.

A Belügyminisztérium létrehozta a robbantas.bm.gov.hu címen elérhető internetes oldalt, amelyen egyszerűen és gyorsan - néhány alapvető információ, a pontos helyszín és időpont megadása után - fel lehet tölteni felvételeket.

Az ORFK kommunikációs szolgálata felidézte: a Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség nagy erőkkel keresi a Teréz körúti robbantás elkövetőjét.

Kérik, hogy akinek birtokában van bármilyen hang- vagy képfelvétel, amely segítheti a szombat késő esti bűncselekmény körülményeinek felderítését, valamint az elkövető azonosítását, az bocsássa azt a nyomozók rendelkezésére - olvasható a közleményben.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője korábban azt írta, hogy kérik a szemtanúk jelentkezését és a budapesti kamerák felvételeinek megőrzését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.