Tűz

Holttestet találtak egy ház oltása közben Lónyán

A község Kossuth Lajos utcájában egy kétszáznegyven négyzetméter alapterületű vályogház és melléképületei gyulladtak ki, az oltási munkálatok még tartanak.

2016.09.27 21:35MTI

Holttestet találtak egy kigyulladt vályogház oltása közben a tűzoltók a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Lónyán kedd késő este - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján.

A vásárosnaményi és mátészalkai tűzoltók az épület törmelékei alatt bukkantak a holttestre.

A község Kossuth Lajos utcájában egy kétszáznegyven négyzetméter alapterületű vályogház és melléképületei gyulladtak ki, az oltási munkálatok még tartanak - olvasható a www.szabolcs.katasztrofavedelem.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.