Bűnügy

Közzétettek egy felvételt a Teréz körúti robbantásról

A halászkalapos ember lehet az elkövető.

2016.09.26 15:50MTI

Közzétett egy videofelvételt és több fotót a rendőrség a szombat esti Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjéről a honlapján, a police.hu-n hétfő délután.

A police.hu-n látható egy 18 perces videó, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített, és a helyszínt mutatja. A felvételen látható a feltételezett elkövető, a megsérült rendőrök és a robbanás is. A videó végén látható egy férfi, aki többször a kezében tartott csomagba nyúl, a robbanás előtt egy kapualjba húzódik, majd azt követően elindul a földön fekvő rendőrök felé.

Az Országos Rendőr-főkapitányság hat fotót is közreadott a feltétezett tettesről. A rendőrség közölte: az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható férfit, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tárcsázza a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számot, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számát. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, valamint személyesen bármelyik rendőri szervnél. A rendőrség bizalmasan kezeli a bejelentő személyét.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki - emlékeztettek.

Közölték továbbá: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A fővárosban, a VI. kerületben, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

police.hu


police.hu


police.hu


police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.