Kampány

Elkapták a plakátot tépkedő, pofozkodó taxist

A szentendrei rendőrök rövid időn belül azonosították a gyanúsítottat, garázdaság miatt hallgatták ki.

2016.09.24 17:49ma.hu

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. B. 63 éves szentendrei lakos ellen - írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. szeptember 22-én a délutáni órákban Szentendrén, a Dunakanyar körúton kérdőre vonta a sértettet, veszekedni kezdtek, majd a 63 éves férfi tenyérrel megütötte a fiatalt, akinek kiesett a kezéből a telefonja, majd ő is a földre esett.

A rendőrségen egy állampolgár tett feljelentést, amelynek alapján a szentendrei nyomozók büntetőeljárást indítottak. Rövid időn belül azonosították és kihallgatták a sértettet, majd 2016. szeptember 23-án az esti órákban a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. B-t is.

Az előzmény: egy, a Facebookon megosztott videó szerint egy taxis, aki épp nagyban tépkede a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait Szentendrén, mikor kérdőre vonták, magyarázkodás helyett behúzott a párt egyébként 18 év alatti aktivistájának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.