Katasztrófa

Családi házakat veszélyeztet a tűz Mezőkövesden

A zöldséget tároló telephelyen ég egy raktárépület, valamint az udvaron tárolt raklapok és teherautók, továbbá a telephely mellett álló családi ház is.

2016.09.01 19:48MTI

Kigyulladt egy telephely és a mellette álló ház Mezőkövesden, a Meggy utcában csütörtök este, a tűz más családi házakat is veszélyeztet - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Dojcsák Dávid közölte: a zöldséget tároló telephelyen ég egy raktárépület, valamint az udvaron tárolt raklapok és teherautók, továbbá a telephely mellett álló családi ház is.

A mezőkövesdi tűzoltók öt vízsugárral oltják a lángokat, és védik a környező családi házakat a tűz átterjedésétől. A helyszínre tartanak a füzesabonyi és az egri tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.