Gyilkosság

Lelőttek egy házaspárt Nyíregyházán - lezárták a várost

Az asszony a helyszínen meghalt, a férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

2016.08.31 17:32ma.hu
MTI Fotó: Taipusz Attila

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le egy eddig ismeretlen férfi az ott lakó házaspárra. Az asszony az őt ért lövés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az elkövető a cselekmény után ismeretlen helyre menekült. A férfi beazonosítása és felkutatása folyamatban van - tájékoztatta a ma.hu-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gyilkos állítólag biciklivel menekült el. A Blikk - hivatalosan egyelőre meg nem erősített - értesülése szerint lezárták a városból kivezető utakat, a TEK is a helyszínen van, a gyilkost helikopterrel keresik.

A szabolcsihir.hu azt írja, hogy a gyilkosság helyszíne az Oros felé eső Friss utca egyik családi háza, a lap szerint a gyilkos még egy harmadik embert is megsebesített, mielőtt elmenekült. A Szabolcs Online is tud egy sérültről a pár férfi tagján kívül.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-nek azt mondta: a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott fiatal nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek.

A házban egy hét év körüli ikerpár is volt a támadás idején. Őket nem bántották, de sokkos állapotban vannak.

A szon.hu helyszínen lévő újságírója szerint mintegy húsz háznyi részt lezártak a rendőrök.

MTI Fotó: Taipusz Attila


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.