Vasúti baleset

Halálra gázolt egy embert a vonat Göd és Dunakeszi között

A rendőrség a helyszínelést elkezdte, a vasúttársaság vonatpótló buszokkal szállítja az utasokat Göd és Dunakeszi között.

2016.08.30 12:42MTI

Halálra gázolt egy embert a Prágából Budapestre tartó Csárdás EuroCity Göd és Dunakeszi között kedden, ezért ezen a szakaszon leállították a vonatforgalmat - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a rendőrség a helyszínelést elkezdte, a vasúttársaság vonatpótló buszokkal szállítja az utasokat Göd és Dunakeszi között.

Közölte továbbá: az autóbuszos közlekedés és az átszállások miatt meghosszabbodik a vonatok menetideje a Budapest-Vác-Szob vonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.