Keresik

Négy napja nem találják a kórházból eltűnt férfit

A lakosság segítségét kérve keresik a rendőrök azt a szegedi férfit, aki négy napja tűnt el egy fővárosi kórházból, azóta senki sem látta.

2016.08.30 08:53ma.hu

A 41 éves, szegedi lakos Táncsa Tamás Krisztián a múlt pénteken távozott el egy budapesti egészségügyi intézetből, azóta életjelet nem adott magáról és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek ezidáig eredményre. A keresett férfi körülbelül 190 centiméter magas, 95 kilogramm súlyú, erős testalkatú, őszes-barna hajú, körszakállas, ovális arcú, barna szemű és fehér bőrű. Bal alkarján ovális, hosszúkás formájú hegesedés van, eltűnése idején kapucnis pulóvert, farmernadrágot és sportcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a police.hu oldalon közzétett fényképek alapján felismeri a férfit, vagy bármit tud a hollétéről, hívja a Csongrád megyei főkapitányság irányítási központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.