Keresik

Nyílt utcán késelt a középkorú férfi - a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Fényképe alapján keresi a rendőrség azt a férfit, aki ma hajnalban egy vita során többször megütött és hátba szúrt egy járókelőt Budapest belvárosában.

2016.08.28 14:40MTI

A közlemény szerint a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást és elfogatóparancsot adott ki egy 52 éves karcagi lakos ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szóváltást követően többször megütötte, majd egy késsel megszúrta áldozatát.

A férfi elmenekült a helyszínről.
  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a police.hu oldalon közreadott fénykép alapján felismeri az azon látható férfit, vagy bármit tud a hollétéről, hívja a 06-1-443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.