Sziréna

Traktorral próbált elmenekülni egy férfi a rendőrök elől

Vadnyugati szituáció bontakozott ki Hajdúsámson külterületén.

2016.08.28 12:51MTI

Ellopott egy traktort egy 31 éves monostorpályi férfi, majd a járművön próbált elmenekülni az őt követő rendőrök elől - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A közlemény szerint a férfi még szombat este egy Hajdúsámson külterületén lévő tanyáról vitte el a traktort, de a tulajdonos bejelentése nyomán a rendőrök hamar nyomára akadtak. A megkülönböztető jelzés ellenére az elkövető a traktorral nem állt meg, a sofőr ki akarta kerülni a szolgálati gépkocsit, de nekiütközött, majd bekanyarodott egy erdős területre.

A férfi kiugrott a mozgó traktorból, a jármű pedig nekihajtott egy fának. A rendőrök utolérték és elfogták az elkövetőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.