Baleset

Öt fiatalt mentettek ki a Balatonból Alsóörsnél

Vizirendőrök mentettek ki a Balatonból öt fiatalt, akik egy felborult vízibicikliről estek a vízbe és önerőből nem tudtak a partra jutni.

2016.08.25 09:42ma.hu

A balatonfüredi vízirendőrök szerdán este, negyed hét körül az Alsóörs előtti vízterületen, a parttól mintegy 500 méterre észlelték, hogy egy felborult vízibiciklin 5 ember sodródik, és önerőből nem tudnak a partra jutni. A fiatalok elmondták, hogy mindannyian az úszóeszköz egyik oldalára álltak és onnan ugrottak a vízbe, amitől az felborult. A rendőrök a bajba jutott utasokat épségben a szolgálati kisgéphajóba emelték, a vízibiciklit pedig vontára vették és azt a fiatalokkal együtt a közeli strandon épségben biztonságba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.