Baleset

Autóbusz karambolozott Budapesten, többen megsérültek

A karambol az Andor utca és a Tétényi út kereszteződésében történt, ahol emiatt akadozik a forgalom.

2016.08.24 14:17MTI

Menetrend szerint közlekedő autóbusz karambolozott a főváros XI. kerületében szerda kora délután, többen megsérültek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel.

Herczeg Zoltán elmondta, hogy a balesetben egy 213-as busz érintett.

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a karambol az Andor utca és a Tétényi út kereszteződésében történt, ahol emiatt akadozik a forgalom.

Négyen megsérültek, közülük egy ember utazott a 213-as buszon, hárman pedig az azzal ütköző kisbuszban ültek - tette hozzá.

Az MTI információi szerint a balesetnek könnyű sérültjei vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.